• Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
 
 
Bulgarian (Български) English (United Kingdom)
Понеделник, 30 Март 2020
 
 


Банер


Забавления, награди и срещи с легендарни личности...

Забавления, награди и срещи с легендарни личности на Adventure & Extreme Expo'2012

От 5 до 8 април 2012 г. по инициатива на Eventus Bulgaria за втора поредна година изложбеният център на столицата беше зона без стрес,  без сиво ежедневие и с много провокации за любителите на силни преживявания. 

Кое е хит в света на екстремното имаха възможност да видят посетителите – спортните умения, екипировката, малките детайли, или приятната суета около всички тях.

Специални гости в съпътстващата програма бяха единствените хора прекосили пеша от край до край континента Африка без логистична подкрепа – френското семейство Соня и Александър Пусен. Техните почитатели се срещнаха лично с тях и взеха автографи.

Изненадата на Adventure & Extreme Expo беше Роберто Ричи – основател и собственик на култовата сърф марка RRD.

ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА, МНОГО ТОМБОЛИ, ИГРИ И СЪСТЕЗАНИЯ С НАГРАДИ…

Изложението през погледа на някои медии може да видите тук:

SKI.BG

BTV.BG

БНР - Радио България

 
Семинар LUCOBIT AG

На 4 май 2011 г. в Гранд Хотел София се проведе професионален семинар за световните иновации в технологията на производство на асфалт и битум. Събитието се проведе по инициатива на немската фирма LUCOBIT AG със съдействието на Eventus Bulgaria и Германо-българската индустриално търговска камара. Семинарът протече при голям интерес от страна на общински и областни администрации, както и представители на частния сектор.

 
Игра

„Невъзможното съществува само докато не намериш начин да го направиш възможно“

                                                                                                                                                       Майк Хорн

Знаете ли кой е Майк Хорн и защо го наричат новия Христофор Колумб? Това, което тук ще ви кажем, е че той е истински приключенец и изследовател. Носител е на много награди. През 2001 г. е обявен за алтернативен спортист на годината от Laureus World Sports Awards – едни от най-престижните спортни награди.

Две от неговите книги вече могат да се намерят и на българския книжен пазар. Те ще ви заразят с много хъс, ентусиазъм и приключенски дух.

Отговорете вярно на зададения въпрос и спечелете една от книгите на Майк Хорн. Издателство „Вакон“ любезно предостави за играта по 6 броя от „Пътешествие по екватора“ и  „Покорителят на невъзможното“.

За да участвате изпратете своя отговор до 15 декември 2011 г. на e-mail: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. със subject „Майк Хорн“.

А сега въпросът:

КОЯ Е ПОСЛЕДНАТА ЕКСПЕДИЦИЯ НА МАЙК ХОРН?

А) АРКТУС - обиколката на северната полярна окръжност;

Б) ГЕОГРАФСКА ШИРИНА 0° - пътешевствие по Екватора;

В) ПАНГЕЯ– пътешевствие из земите на древния свръхконтинент.

Повече за Майк Хорн, неговите експедиции и книги можете да прочетете в най-новия брой на списание „The Explorer“.

 
Adventure & Extreme Expo

Адреналин и предизвикателство за смелите на ADVENTURE & EXTREME EXPO 2012 – второто издание на изложението за екстремни спортове и приключения. За привържениците на ЕКСТРЕМНИТЕ ПРЕЖИВЯВАНИЯ и СИЛНИТЕ ЕМОЦИИ сме подготвили още по-вълнуваща АКТИВНА ЗОНА, която включва цялото разнообразие от спортове във вода, въздух, планина, град. Тази година представена ще бъдат и екстремни дестинации.

Демонстрации, състезания, забавления и много награди ще провокират вкуса към риска и спортния хъс на посетителите. За БИЗНЕСА сме осигурили нови възможности за перспективни контакти и полезни обучения.

Поддай се на ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО! Участвай в уникалното ПРИКЛЮЧЕНИЕ от 5-8 април 2012 г.!

Официалният сайт на изложението е на адрес:

www.advex.bg 

Първото издание на изложението през погледа на нашите партньори от МТВ можете да видите тук  

 
Тийм билдинг "Оптима"

 

Специално за вас създадохме нов, оптимизиран вариант за провеждане на тийм билдинг. Точно сега, в условията на икономическа криза, вашият екип се нуждае от специално отношение и внимание. Не го забравяйте, защото от мотивацията на вашите служители зависи успехът на компанията ви. Предлагаме ви разнообразни варианти, които не представляват голяма инвестиция, но същото време са много ефективни. Разработили сме еднодневни тийм билдинг програми с възможност за провеждане в София или в близост.  Свържете се с нас, за да изготвим предложение конкретно за вас!

Тийм билдинг „Оптима”

 
Среща с Жанет Найденова

На 13 май 2011 г. (четвъртък) от 18.30 ч. в кафе "Cappuchino" (ул. Позитано № 8) се проведе неформална среща с Жанет Найденова. На срещата присъстваха участници в семинара "Краят на маркетинга такъв, какъвто го познаваме". В приятелски разговор и непринудена атмосфера бяха обменени много интересни идеи и опит от guerrilla маркетинг. Снимки можете да разгледате на следния линк:

http://www.flickr.com/photos/janet_naidenova/show/ 

 
Музиката – начин да преоткриеш себе си

Среща. Фантазия. Спонтанност. Звук. Ритъм. Креативност. Забавление.

Така може да бъде описан музикалния уикенд, който Eventus организира на 18  април 2010 г. Участниците успяха да извикат ритъма в себе си и да поговорят помежду си без думи. С експресивни техники се научиха да откриват емоциите и начините, по които да ги изразят. Научиха се да слушат и чуват по-добре. Заедно направихме импровизация с ударни инструменти (барабани, маракаси, дайре, клавеси ...). Забавлявахме се безкрайно...

 
„Културен туризъм” 2010 – Велико Търново

От 14 до 17 април 2010 г. в старопрестолния град Велико Търново за седми пореден път се проведе Международно туристическо изложение „Културен туризъм”. Мероприятието се провежда в три направления – туристическо изложение, дискусионна програма и филмов фестивал. Основни организатори на проявата са Общинска агенция по туризъм – Велико Търново, Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите и Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции. Eventus взе участие при организирането на дискусионните панели в рамките на изложението.

 

 
Избери себе си


Eventus
инициира провеждането на специални антистрес занимания в най-мързеливия ден от седмицата - неделята. Предлагаме ви да замените обичайната почивка с нещо много по-вълнуващо и стойностно. Интересни програми в рамките на няколко часа, които ще ви заредят за дълго. Опитайте, сигурни сме, че ще се върнете отново.

Избрахме да започнем тази поредица от недели с един вълшебен релакс – чрез музика. Бъдете поне за няколко часа тук и сега! Чуйте и изразете себе си! Влезте в контакт с хората около вас чрез ритъма!

Следва „арт уикенд”, посветен на рисуването върху естествена коприна. Предлагаме ви нестандартен начин на релакс – Изкуство в изключително приятна и творческа атмосфера. Откраднете време само за себе си! Заредете се с положителна енергия и ентусиазъм!

Очаквайте още "пура изкушение", специални семейни програми, релакс на принципите на китайската философия и много други....

 
"Краят на маркетинга такъв, какъвто го познаваме"

Първият от поредицата семинари, посветени на съвременния маркетинг и реклама, вече е факт. На 17 февруари 2010 г. участниците в семинара имаха възможност да се докоснат до опита на едни от най-известните личности в областта на guerrilla и е-маркетинга и да се сдобият с ценни идеи и контакти.

Презентациите от семинара можете да намерите на www.marketing.eventus-bg.com .

Благодарим на всички наши гости!!!

Очаквайте информация за неформална среща с Жанет Найденова по темата, както и продължение на поредицата семинари и обучения, посветени на съвременния маркетинг.

Вижте коментари за събитието на  http://markbit.net/2010/02/social-media-marketing-success/ , както и на http://blog.fibran.bg/?p=489 

Мнения и препоръки по темата споделяйте на нашия форум: http://forum.eventus-bg.com/viewtopic.php?f=10&t=2 

 

 
Коледна кампания, Zoom ltd.

През месец декември екипът на Eventus разработи интересна промоционална коледна кампания на Zoom Ltd., един от най-големите интернет доставчици на град Перник. На 12 и 13 декември се реализира крайния етап на кампанията. Усмихнатите промотърки бяха изключително добре приети от публиката и създадоха много настроение и празничен дух.
 
<< Начало < Предишна 1 2 Следваща > Край >>

Страница 1 от 2