• Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
 
 
Bulgarian (Български) English (United Kingdom)
Понеделник, 30 Март 2020
 
 


Банер


"10 плюс..." 20 юни 2012, София

Практики за подобряване на екипната дейност 

За всеки е известно, че ние ползваме едва около 10% от реалния потенциал, който ни е даден. А какво би се случило ако увеличим този процент?

Програмата, която сме разработили има за цел достигането, освобождаването и реализирането на повече от този потенциал. Като даденост потенциалът съществува у всеки и всеки има неограничен достъп до него. Потенциалът е неутрален. Ние не го притежаваме, а сме част от него, ние сме негови проявители. От нас самите зависи в каква степен ще го проявим. По време на практиките ще разберете, че сте далеч от истината за това, което си мислим, че знаем и можем – то всъщност е много повече. Потенциалът се отключва само с практика и с действие, така че не се колебайте – действайте,  открийте го с техниките, които предлагаме.

Програмата е синтез от модерни психологически техники, които са доказали своята ефективност в практиката - НЛП, Симорон и др.

На въпроса „Защо работят техниките?”, ние отговаряме „Защото ние така сме решили”. А на въпроса „Как се прави x, y или z?”, отговорът е „Да”:)

Водещ на модулите е Алексей Бъчев – психолог с над 25 години практически опит в областта на работата с човешкия потенциал.

Наричаме тренингите по тази програма не семинари, а практики, тъй като в тях теорията се обяснява с действие. В тях не е нужно да си водите записки, а да участвате активно като реализирате теорията на практика. Така бързо, ефективно и с лекота ще усвоите уменията, към които са фокусирани, и ще можете да ги прилагате самостоятелно в последствие.  

Час

Тема

9:30 – 11:00

Поведение в ситуации на стрес и техники за релаксация

Комуникативни умения. Как да общуваме по-ефективно?

11:00 – 11:20

Време за кафе

11:20 – 13:00

Екипност – единодействие и синхрон. Как да ги създадем?

Вземане на решения. Как да сме сигурни кое е „правилното” решение за възникналата ситуация?

13:00 – 14:00

Обяд

14:00 – 14:30

Творчески потенциал. Ние проявяваме творчество всеки ден, с всяко наше решение, независимо дали е свързано с нововъведения в работата ни, взаимоотношенията ни с другите, банковата ни сметка и пр. Практики за достъп, освобождаване и реализиране на творческия потенциал у всеки от нас.

14:30 – 15:00

Атестиране. Умения за изработване на собствена обективна система за атестация на служителите, уникална за всяка организация според спецификата й.

15:00 – 16:00

Специален гост Анатолий Жиянски - собственик на компания и мениджър специални проекти в Toyota с примери как действат техниките в бизнеса. Бизнес моделиране.

.................................

За кого е предназначена програмата: HR, мениджъри, предприемачи, лидери 

Място на провеждане: Зала 73, ул. Княз Борис I №73

Цена: 140 лв. с ДДС

 

Регистрирай се сега ! 

 

 
Тийм билдинг "Оптима"

Повярвайте, не ви е нужна голяма инвестиция, за да подарите на вашия екип вълнуващо събитие, за което дълго да се говори. Специално за вас създадохме разнообразни варианти на тиймбилдинг програми, които могат да бъдат проведени дори за един ден и то в София или в близост.

Ето някои от нашите предложения към вас: 

„Поговорете без думи

Примерна цена за група от 20 души:

На открито  900 лв.

В зала 1 200 лв. 

Виж повече

„Арт”

Примерни цени за група от 20 души:

Акварел: 1 400 лв.

Керамика: 1 600 лв.  

Рисуване върху естествена коприна: 2 500 лв.                                              

Виж повече

„Водно приключение”

Примерна цена за група от 20 души: 1 200 лв.                                              

Виж повече
 
Хармония, песен, традиции

 

Доказано, пеенето в хармония е най-лесния и естествен начин за постигане на съгласуваност, съзвучие и общ ритъм. Доверете ни се, ще се изненадате как дисонансите от всякакво естество се преодоляват в пеенето. А българската народна песен е заложена дъбоко у всеки българин. Убедени сме, че ще я запеете дори интуитивно....
 
Примерни цени:
  • група до 20 участника: 800 лв. без ДДС
  • група до 30 участника: 900 лв. без ДДС

Ако искате да научите повече за този единствен по рода си тийм билдинг – за кого е предназначен и какви са ползите от него, прочетете тук.

 

Митът за фалшивото пеене или вашият екип и заученият дисонанс

 
Фотосафари

Искате да подарите нестандартна почивка на вашите клиенти или екип – разтоварване от стресa на ежедневието  и енергийно зареждане сред невероятна природа и животински видове. Можете не само да наблюдавате, но и да снимате.Така преживяването ще се превърне и в незабравим спомен. Обадете ни се за подробности!           

 
Винено изкушение

Желаете да направите реверанс на ваши добри партньори извън рамките на стандартната вечеря... Ние ви предлагаме дегустационен тур в подбрани изби, където с помощта на енолози ще опитате емоцията на дегустацията – израз на всички зрителни, вкусови и ароматни усещания, предизвикани при отпиване на глътка от  селектирани вина. Програмата може да бъде обогатена с посещение на природни и исторически забележителности по ваше желание. Свържете се с нас, за да научите подробности.

 
Тематични партита
Искате да изразите благодарност на екипа си за неговия принос към успеха на фирмата. Защо не организирате тематично парти – болярска вечер във Велико Търново например. Можем да ви изненадаме с още много интересни идеи. Обадете се да поговорим!

 
Огнено шоу

Вашето парти може да бъде сгряно от уникалните умения на майстори по огнени изкуства. Уверяваме ви, че гостите ви ще бъдат впечатлени от огнения спектакъл, а настроението е гарантирано. Обадете ни се, за да изберем заедно представлението, което ще ви остави без дъх!

 
Приказка

Искате да избягате от еднообразния ритъм на ежедневието. Специално за вас сме открили приказка... Невероятна природа и много забавления в кътче близо до вас - изключително подходящо за тйим билдинг или фирмено парти. Доверете ни се! Няма да съжалявате!

 
Източни Родопи и Сакар

Искате да организирате тийм билдинг на уникално място – Източни Родопи и Сакар са един много добър избор! Природата е пощадена от урбанизацията, климатът е мек. Хората са гостоприемни и дружелюбни. Множеството природни феномени и исторически забележителности дават възможност за разнообразна туристическа програма. Ние бяхме там, а вие? Свържете се с нас, за да организираме Вашия незабравим тийм билдинг!