• Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
 
 
Bulgarian (Български) English (United Kingdom)
Понеделник, 30 Март 2020
 
 


Банер


"10 плюс..." 20 юни 2012, София

Практики за подобряване на екипната дейност 

За всеки е известно, че ние ползваме едва около 10% от реалния потенциал, който ни е даден. А какво би се случило ако увеличим този процент?

Програмата, която сме разработили има за цел достигането, освобождаването и реализирането на повече от този потенциал. Като даденост потенциалът съществува у всеки и всеки има неограничен достъп до него. Потенциалът е неутрален. Ние не го притежаваме, а сме част от него, ние сме негови проявители. От нас самите зависи в каква степен ще го проявим. По време на практиките ще разберете, че сте далеч от истината за това, което си мислим, че знаем и можем – то всъщност е много повече. Потенциалът се отключва само с практика и с действие, така че не се колебайте – действайте,  открийте го с техниките, които предлагаме.

Програмата е синтез от модерни психологически техники, които са доказали своята ефективност в практиката - НЛП, Симорон и др.

На въпроса „Защо работят техниките?”, ние отговаряме „Защото ние така сме решили”. А на въпроса „Как се прави x, y или z?”, отговорът е „Да”:)

Водещ на модулите е Алексей Бъчев – психолог с над 25 години практически опит в областта на работата с човешкия потенциал.

Наричаме тренингите по тази програма не семинари, а практики, тъй като в тях теорията се обяснява с действие. В тях не е нужно да си водите записки, а да участвате активно като реализирате теорията на практика. Така бързо, ефективно и с лекота ще усвоите уменията, към които са фокусирани, и ще можете да ги прилагате самостоятелно в последствие.  

Час

Тема

9:30 – 11:00

Поведение в ситуации на стрес и техники за релаксация

Комуникативни умения. Как да общуваме по-ефективно?

11:00 – 11:20

Време за кафе

11:20 – 13:00

Екипност – единодействие и синхрон. Как да ги създадем?

Вземане на решения. Как да сме сигурни кое е „правилното” решение за възникналата ситуация?

13:00 – 14:00

Обяд

14:00 – 14:30

Творчески потенциал. Ние проявяваме творчество всеки ден, с всяко наше решение, независимо дали е свързано с нововъведения в работата ни, взаимоотношенията ни с другите, банковата ни сметка и пр. Практики за достъп, освобождаване и реализиране на творческия потенциал у всеки от нас.

14:30 – 15:00

Атестиране. Умения за изработване на собствена обективна система за атестация на служителите, уникална за всяка организация според спецификата й.

15:00 – 16:00

Специален гост Анатолий Жиянски - собственик на компания и мениджър специални проекти в Toyota с примери как действат техниките в бизнеса. Бизнес моделиране.

.................................

За кого е предназначена програмата: HR, мениджъри, предприемачи, лидери 

Място на провеждане: Зала 73, ул. Княз Борис I №73

Цена: 140 лв. с ДДС

 

Регистрирай се сега !