• Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
 
 
Bulgarian (Български) English (United Kingdom)
Вторник, 19 Ноември 2019
 
 


Банер


Глътка въздух - Да се научим да дишаме правилно

Въздух и движение – това описва тази програма за здраве и релакс. Въздухът – основен за живота елемент, символ на свобода и простор.

Избягайте от монотонноста на ежедневието! Позволете си глътка въздух поне за ден! Заповядайте на нашия семинар, където ще се заредите с позитивна енергия на основата на китайска дихателна гимнастика (Ци Гун).
 
В този уикенд решихме да последваме мъдростта на източните учения и да отделим специално внимание на правилното дишане, чрез двигателни практики и китайска философия. Освен полза за физическото състояние, тези занимания ще допринесат за подобряване на вашата памет,  самоконтрол, дълбока проницателност и спокоиствие на духа .

Водещият Тодор Вълков – инструктор по Ци Гун бойни изкуства ще ви запознае с някои интересни дихателни практики и упражнения, които спомагат за баланса на енергията в организма и за освобождаване от натрупания стрес.

Дайте на тялото си заслужена почивка. Елате да направим заедно няколко крачки към възстановяване на хармонията.

Такса участие: 60 лв. Доведете приятел и ползвайте 10% отстъпка.

В цената са включени: специален китайски чай, кафе, минерална вода; лек обяд - мини хапки и плодове ; още много приятни изненади

Събитието се провежда в неделя на открито. Очакваме ви!

Записванията стартират от 1-ви септември. Регистрирайте се на телефони 0886 836 789, 0888 197 366 или e-mail  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.  , като посочите вашите имена и телефон за обратна връзка.