• Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
  • Eventus Bulgaria
 
 
Bulgarian (Български) English (United Kingdom)
Понеделник, 30 Март 2020
 
 


Банер


Музиката - начин да преоткриеш себе си

Среща. Фантазия. Спонтанност. Звук. Ритъм. Креативност. Забавление.

Знаете ли, че чувството за ритъм е заложено по рождение у всеки от нас? Сърцето ни бие ритмично, дишаме ритмично,  живеем ритмично ... Не е нужно да сте музикален, за да се заредите чрез музика. Не е нужно да сте музкикант, за да създадете музика.

Елате, оставете всички мрачни мисли и безпокойство и се оставете в ръцете на нашата модераторка Мария, която ще ви предложи един вълшебен релакс – чрез музика, която самите вие ще сътворите. Елате да направим заедно импровизация с ударни инструменти (барабани, маракаси, дайре, клавеси ...).

С експресивни техники ще се научите да откривате емоциите и начините, по които да ги изразявате. Ще се научите да слушате и чувате по-добре.

Бъдете поне за няколко часа тук и сега! Чуйте и изразете себе си! Влезте в контакт с хората около вас чрез ритъма.

Поговорете без думи!

Вземете доброто си настроение, за останалото ще се погрижим ние.

Такса участие: 60 лв. Доведете приятел и ползвайте 10% отстъпка.

В цената са включени: работа с ударни музикални инструменти (барабани, маракаси, дайре, клавеси...), чай, кафе, минерална вода, мини хапки и плодове, специални изненади.

Регистрирайте се на телефони 0886 836 789, 0888 197 366 или e-mail Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , като посочите вашите имена и телефон за обратна връзка.